close
chevron_left
Kulku
close

Oletko jo ladannut KULKU-sovelluksen?

Lataa KULKU-sovellus nauttiaksesi palvelun kaikista ominaisuuksista. Klikkaa alta ja avaa ovi uudenaikaiseen kulkemiseen!

Käyttöönotto

Miten se toimii?

Käyttöohje - Vierailija

1. Lue QR-koodi

Lue oven yhteydessä oleva KulkuQR-koodi.

2. Valitse asukas

Valitse haluamasi asukas avautuvasta asukaslistasta ja paina soittopainiketta.

3. Keskustele

Sovellus yhdistää sinut videopuheluun tavoittelemasi asukkaan kanssa.

4. Ovi aukeaa

Mikäli asukas haluaa päästää soittajan sisään, ovi aukeaa ja sovellukseen tulee siitä ilmoitus.

Käyttöohjeet

Jäikö jokin vielä mietityttämään?

Löydät tarkemmat ohjeet KULKU-palvelun käyttöön PDF-muodossa alla olevan painikkeen kautta!